Architektura krajobrazuPlac zabaw w Krakowie - rearanżacja - Pracowania architektury krajobrazu i wnętrz ABEGOR

PLAC ZABAW KRAKÓW
PLAC ZABAW KRAKÓW
PLAC ZABAW KRAKÓW
PLAC ZABAW KRAKÓW

Plac zabaw w Krakowie-rearanżacja

Plac zabaw w Krakowie i jego rearanżacja to jedno z naszych ostatnich wyzwań. Głównym celem było wprowadzenie kilku nowych urządzeń  takich jak linarium, zestaw do zabawy piaskiem oraz wkomponowanie ich w już zastaną przestrzeń.  Istniejąca urządzenia przeznaczyliśmy do przemalowania tak, aby w miarę możliwości ujednolicić całą kompozycję. Chcieliśmy również stworzyć przyjemne miejsce nie tylko dla dzieci, ale także dla ich opiekunów stąd dodatkowe ławki ustawione w sposób ułatwiający prowadzenie konwersacji oraz nowe stoły do gry w szachy. Całość otoczyliśmy zielenią i dodaliśmy drzewa, które za kilka lat zapewnią cień, a do tego czasu nad piaskownicą przewidzieliśmy niewielki żagiel przeciwsłoneczny.

Powierzchnia:
13 a
Miejscowość:
Kraków
https://abegor.pl/wp-content/uploads/2019/04/logo-abegor-black.png

O Pracowni ABEGOR

Jesteśmy Zespołem kreatywnych architektów krajobrazu, projektantów wnętrz i designerów. Oddajemy się pasji tworzenia, zarażających każdego dnia nowymi pomysłami i optymizmem. Pozwól, że zarazimy również Ciebie.

Pracowania architektury krajobrazu i wnętrz ABEGOR | Realizacja: MobileTry